Citizens.al

Faqja ëshë në ndërtim

Foto të rralla nga “bombardimi” i fundit i Tiranës

Pamjet që shohim më së shumti në internet të Tiranës janë të kurura dhe të krijojnë idenë e një qyteti ku gjithëçka është në rregull. Por kryeqyteti ynë ka edhe një fytyrë tjetër.

Objektivi i Citizens Channel ka fikësuar ndërtesa në disa nga rrugët kryesore të Tiranës, që të krijojnë përshtpyjen se pak kohë më parë ka ndodhur një bombardim. Përveç shëmtisë në pamje disa prej këtyre ndërtesave janë kthyer në vendgrumbullim mbeturinash dhe banjo publike.

Duke qenë se bombat e fundit në çatitë e shtëpive të Tiranës kanë rënë gjatë Luftës së Dytë Botërore, është menduar që fotografitë të jenë bardh e zi.

 

Ndërtesë e amortizuar në rrugën e Elbasanit. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel

Ndërtesë e shkatërruar në afërsi të Qytetit Studenti. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
Tenda e një dyqani të vjetër në Rrugën e Durrësit. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
Vetëm fasada ka mbetur në këmbë nga kjo shtëpi në afërsi të Rrugës së Kavajës. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
Shtëpi e braktisur në afërsi të Rrugës së Kavajës. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
Oborri i një shtëpie të braktisur në afërsi të Rrugës së Kavajës. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
Shtëpi e braktisur në afërsi të Rrugës së Kavajës. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
Oborri i kësaj shtëpie të braktisur në afërsi të Rrugës së Kavajës është mbushur me mbeturina. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
Shtëpi e braktisur në rrugën Hajdar Hidri. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
Shtëpi e braktisur në rrugën Hajdar Hidri. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
Shtëpi e braktisur në afërsi në Rrugën e Kavajës. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel

Regjistrohu në Buletin (Newsletter)

.

Të Fundit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *