Citizens.al

Faqja ëshë në ndërtim

Sa ju kushton një çati mbi kokë në Tiranë? Ndani përvojën tuaj

Foto ilustruese per apartamentet ne Tirane

Citizens Channel dëshiron të flasë më ty për të mësuar mbi përballimin e kostove të strehimit në Tiranë. Nëse po kërkon apo ke blerë një apartament, shtëpi me qira apo kredi të butë, ne duam të dimë përvojën dhe sfidat e tua.

Për të ndarë me ne përvojën tuaj, ju lutem plotësoni pyetësorin më poshtë. Ju mund të na kontaktoni gjithashtu në adresën e e-mailit: citizenschannel@hotmail.com ose në rrjetet tona sociale Facebook, Instagram dhe Twitter.

Duam t’u sigurojmë që të dhënat tuaja do të përdoren nga ana jonë për të identifikuar problematika dhe trende, por nuk do të publikohen pa marrë më parë pëlqimin tuaj.

Regjistrohu në Buletin (Newsletter)

.

Të Fundit

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *