Citizens.al

Faqja ëshë në ndërtim

“Tëpadëgjuarit”, Episodi 2: Artan Rama: “Gazetaria si profesion i lirë…

Në episodin e dytë të podkastit “Tëpadëgjuarit”, diskutuam me gazetarin investigativ Artan Rama, mbi konceptin e lirisë, ku fillon dhe ku mbaron liria e të raportuarit. Artan Rama prej 2016 ushtron profesionin si gazetar freelance dhe tregon sfidat në një mjedis mediatik ku kjo formë nuk është shumë e praktikuar. Ai ndalet tek gazetartia mjedisore dhe marrdhënia me subjektet e investigimit.

Regjistrohu në Buletin (Newsletter)

.

Të Fundit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *