Citizens.al

Faqja ëshë në ndërtim

“Tëpadëgjuarit”, Episodi 3: Ola Xama: Mjetet që përdor pushteti për të fshehur faktet

Në episodin e tretë të podkastit “Tëpadëgjuarit”, diskutuam me gazetaren Ola Xama. Ajo ndau historinë e saj të një fushatë dizinformimi që ju bë për shkak të një artikulli investigativ që publikoi në BIRN. Më tej kemi folur me Olën për censurën, për kërcënimet që vijnë nga kompanitë dhe nga pronarët e medias.

Regjistrohu në Buletin (Newsletter)

.

Të Fundit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *