Citizens.al

Faqja ëshë në ndërtim

“Tëpadëgjuarit”, Episodi 4:  Isa Myzyraj: Gazetarët përballen me kërcënime dhe intimidime në vendin e punës

Në episodin e katërt të podkastit “Të Padëgjuarit” gazetari Isa Myzyraj tregon si ai dhe një grup gazetarësh të rinj themeluan Asosacionin e Gazetarëve të Shqipërisë. Më tej, Myzyraj rrëfen rastet e kërcënimit dhe intimidimit me të cilat është përballur për shkak të raportimeve të tij. Po ashtu biseda ndalet tek raporti i Reporterëve pa Kufij, gjendja e lirisë së medias në vend, e si ndikon kjo tek siguria e gazetarëve.

Regjistrohu në Buletin (Newsletter)

.

Të Fundit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *