Citizens.al

Faqja ëshë në ndërtim

“Tëpadëgjuarit”, Episodi 5: Aleksandra Bogdani: Gazetaria investigative përballë politikës dhe pushtetit

Në këtë episod të podkastit #TëPadëgjuarit bisedojmë me Aleksandra Bogdanin, gazetare pranë BIRN në Shqipëri. Bogdani tregon si ka ndryshuar aksesi në informacion dhe sfidat e reja në terrenin e gazetarisë investigative.

Regjistrohu në Buletin (Newsletter)

.

Të Fundit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *