Citizens.al

Faqja ëshë në ndërtim

“Një monument natyor më pak”; Rrëzohet pisha 400 vjeçare e Divjakës
Muaji mars shënoi rritjen më të shpejtë të çmimeve në dy dekadat e fundit
“Rikujtesë”, ekspozita që sjell në vëmendje problemet sociale të komunitetit rom

Më 11 Mars është rrëzuar Pisha e Madhe në Parkun Kombëtar Divjakë -  Karavasta. Edhe pse nuk ka një studim të mirëfilltë për këtë monument natyror mendohet se pisha ishte

//
11 April 2022

Muaji mars ka shënuar rritjen më të shpejtë të çmimeve të konsumit që nga viti 2002. Të dhënat e INSTAT tregojnë se indeksi i çmimeve u rrit me 5.7%, krahasuar

//
11 April 2022

Ekspozita “Rikujtesë” hapi dyert për publikun në javën e ndërgjegjësimit për të drejtat e komunitetit rom, në  qendrën sociale “Shtëpia Publike”. E organizuar nga aktivistë dhe anëtarë të komunitetit, ekspozita

//
8 April 2022

Të Fundit

MBëSHTET CITIZENS.AL
(Së shpejti)

Regjistrohu në Buletin (Newsletter)

.

Raportim i Tematizuar

Drejtësi Sociale

Podcaste

Zëra

“Zëra” ju njeh me timbrin e qytetarëve që angazhohen në kauza publike por pakkush i njeh, pasi zëri i tyre mpaket nga moria e ngjarjeve politike e sociale, që shpesh nuk e kalojnë zonën urbane të kryeqytetit.

Pezull

Podcasti “Pezull” rrëfen historitë e të rinjve që ndërmarrin udhëtimin e rrezikshëm të emigrimit të paligjshëm, të nxitur nga problemet e thella sociale dhe ekonomike që hasen veçanërisht në zonat periferike të vendit.

Platforma nga Citizens

Qyteti

Periferia Flet

Më të lexuarat