Citizens.al

Faqja ëshë në ndërtim

Rrënimi i një qyteti: Qeveria ‘mbylli sytë’ ndaj shitjes për skrap të rafinerisë së Ballshit 
Gjykata shtyn vendimin për pyllin e Laknasit; Banorët: “Do e mbrojmë me çdo kusht”
Shfaqja”Unë jam vetë grua”, si dëshmi e mbijetesës së komuniteteve të margjinalizuara

Më 2 dhjetor të vitit të kaluar, naftëtarët e Ballshit u zgjuan nga zhurma e makinerive të rënda, që rrethuan befas rafinerinë dhe nisën shembjen e saj, nën mbrojtjen e

//
9 March 2022

Gjykata Administrative e Shkallës së Parë në Tiranë e shtyu shpalljen e vendimit për pyllin e Laknasit për në datën 16 mars. Në seancën e sotme, u lexuan konkluzionet dhe

//
9 March 2022

Dje në mbrëmje në Teatrin Eksperimental u transmetua shfaqja " Unë jam vetë grua", në kuadër të FemFes (festivali për gruan shqiptare). "Unë jam vetë grua" është një monodramë, me

//
8 March 2022

Të Fundit

MBëSHTET CITIZENS.AL
(Së shpejti)

Regjistrohu në Buletin (Newsletter)

.

Raportim i Tematizuar

Drejtësi Sociale

Podcaste

Zëra

“Zëra” ju njeh me timbrin e qytetarëve që angazhohen në kauza publike por pakkush i njeh, pasi zëri i tyre mpaket nga moria e ngjarjeve politike e sociale, që shpesh nuk e kalojnë zonën urbane të kryeqytetit.

Pezull

Podcasti “Pezull” rrëfen historitë e të rinjve që ndërmarrin udhëtimin e rrezikshëm të emigrimit të paligjshëm, të nxitur nga problemet e thella sociale dhe ekonomike që hasen veçanërisht në zonat periferike të vendit.

Platforma nga Citizens

Qyteti

Periferia Flet

Më të lexuarat