Citizens.al

Faqja ëshë në ndërtim

Tiranë: Një pallat në vend të parkut mes banesave
Baldushk: “Rindërtimi” cenon pronat private të banorëve
Djegia e mbetjeve në Fier prej katër ditësh, rrezikon shëndetin e banorëve

Gazetare: Elira Kadriu dhe Erisa Kryeziu  Në hapësirën brenda një kompleksi banimi në zonën e Astirit është duke ngritur krye një tjetër pallat. E projektuar si një ndërtesë me tetë

//
5 August 2021

Një bllok banesash, pjesë e programit të rindërtimit pas tërmetit të 26 nëntorit 2019, që do të ndërtohet në zonën e Baldushkut, do t’i kushtojë familjes Greca rreth 3 mijë

//
4 August 2021

Prej katër ditësh, qyteti i Fierit dhe zonat përreth tij janë mbështjellë nga tymi i dendur i shkaktuar nga djegia e mbetjeve në landfillin e qytetit. Zjarri nisi të martën

//
30 July 2021

Të Fundit

MBëSHTET CITIZENS.AL
(Së shpejti)

Regjistrohu në Buletin (Newsletter)

.

Raportim i Tematizuar

Drejtësi Sociale

Podcaste

Zëra

“Zëra” ju njeh me timbrin e qytetarëve që angazhohen në kauza publike por pakkush i njeh, pasi zëri i tyre mpaket nga moria e ngjarjeve politike e sociale, që shpesh nuk e kalojnë zonën urbane të kryeqytetit.

Pezull

Podcasti “Pezull” rrëfen historitë e të rinjve që ndërmarrin udhëtimin e rrezikshëm të emigrimit të paligjshëm, të nxitur nga problemet e thella sociale dhe ekonomike që hasen veçanërisht në zonat periferike të vendit.

Platforma nga Citizens

Qyteti

Periferia Flet