Citizens.al

Faqja ëshë në ndërtim

45 organizata kërkojnë ndalimin e gjuhës së urrejtjes ndaj komunitetit LGBTI+
Thirra mbetet në gjykatë
Centralet fotovoltaike, kush po përfiton nga biznesi i ri i diellit

45 organizata kanë kërkuar përmes një thirrjeje publike ndalimin e gjuhës së urrejtjes ndaj komunitetit LGBTI+ në Shqipëri. “Rritja e retorikës diskriminuese dhe e gjuhës së dëmshme ka arritur nivele

//
6 June 2024

Thirra vijon të thërrasë në gjykatë kundër ndërtimit të hidrocentralit dhe fabrikës së ujit të pijshëm. Në fund të muajit maj, tre gjyqtarët e Gjykatës Administrative të Apelit u tërhoqën

//
6 June 2024

*Nga Esmeralda Keta dhe Arbjona Çibuku Miliona metra katrorë pyje dhe tokë bujqësore janë shitur nëpër ankande ose janë dhënë me kontrata favorizuese për ndërtimin e parqeve fotovoltaike, të cilët

//
6 June 2024

Të Fundit

MBëSHTET CITIZENS.AL
(Së shpejti)

Regjistrohu në Buletin (Newsletter)

.

Raportim i Tematizuar

Drejtësi Sociale

Podcaste

Zëra

“Zëra” ju njeh me timbrin e qytetarëve që angazhohen në kauza publike por pakkush i njeh, pasi zëri i tyre mpaket nga moria e ngjarjeve politike e sociale, që shpesh nuk e kalojnë zonën urbane të kryeqytetit.

Pezull

Podcasti “Pezull” rrëfen historitë e të rinjve që ndërmarrin udhëtimin e rrezikshëm të emigrimit të paligjshëm, të nxitur nga problemet e thella sociale dhe ekonomike që hasen veçanërisht në zonat periferike të vendit.

Platforma nga Citizens

Qyteti

Periferia Flet