Citizens.al

Faqja ëshë në ndërtim

Je dëshmitar i dhunës policore gjatë protestave? Na ndihmo të raportojmë!

Prej ditësh qytetarë në të gjithë Shqipërinë po protestojnë në rrugë dhe sheshe për të kundërshtuar rritjen e çmimit të karburantit dhe produkteve ushqimore.

Gjatë raportimit në terren gazetarët e Citizens Channel kanë dëshmuar shoqërime të dhunshme në komisariat nga efektive të policisë dhe persona të veshur civilë. Ne kërkojmë ndihmën tuaj për të raportuar! Plotësoni formularin më poshtë, duke dërguar foto dhe video nëse keni qenë viktimë apo dëshmitar/e i situatave të tilla.

Të dhënat e mbledhura nga pyetësori do të trajtohen me konfidencialitet dhe do të ndiqen më tej nga gazetarët tanë.

Për çdo informacion apo sinjalizim shtesë jeni të mirëpritur të na kontaktoni gjithashtu në adresën tonë të email-it citizenschannel@hotmail.com ose në rrjetet tona sociale Facebook dhe Twitter.

Regjistrohu në Buletin (Newsletter)

.

Të Fundit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *