Citizens.al

Faqja ëshë në ndërtim

Kostot e shëndetit për pensionistët: Ndani përvojën tuaj.

Citizens Channel dëshiron të flasë me pensionistë dhe pensioniste që duan të ndajnë me ne peripecitë e tyre për përballimin e shpenzimeve për kontrollet mjekësore dhe sigurimin e ilaçeve në kushtet e pensioneve të pamjaftueshme.

Me një indeksim prej 8.6% të pensionit në shtatorin e vitit të kaluar, të moshuarit në Shqipëri zor se mund të blejnë të njëjtën sasi ushqimesh apo shërbimesh që mund të përballonin përpara krizës së çmimeve.

Për të ndarë me ne përvojën tuaj, ju lutem plotësoni pyetësorin më poshtë. Ju mund të na kontaktoni gjithashtu në adresën tonë të emailit:  citizenschannel@hotmail.com ose në rrjetet tona sociale Facebook, Instagram dhe Twitter.

Ju mund të na i dërgoni përgjigjet tuaja deri më 9 Maj, ora 24:00.

Regjistrohu në Buletin (Newsletter)

.

Të Fundit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *