Citizens.al

Faqja ëshë në ndërtim

Raporti i PISA: Nxënësit shqiptarë të fundit në botë për të menduar në mënyrë kritike
“Tëpadëgjuarit”, Episodi 3: Ola Xama: Mjetet që përdor pushteti për të fshehur faktet
“Tëpadëgjuarit”, Episodi 2: Artan Rama: “Gazetaria si profesion i lirë…

15-vjeçarët shqiptarë renditen të fundit në botë, duke u pozicionuar në vendin e 64-t, sa i përket aftësisë për të menduar në mënyrë kritike. Të dhënat kanë dalë nga testi

//
19 June 2024

Në episodin e tretë të podkastit “Tëpadëgjuarit”, diskutuam me gazetaren Ola Xama. Ajo ndau historinë e saj të një fushatë dizinformimi që ju bë për shkak të një artikulli investigativ

//
19 June 2024

Në episodin e dytë të podkastit “Tëpadëgjuarit”, diskutuam me gazetarin investigativ Artan Rama, mbi konceptin e lirisë, ku fillon dhe ku mbaron liria e të raportuarit. Artan Rama prej 2016

//
19 June 2024

Të Fundit

MBëSHTET CITIZENS.AL
(Së shpejti)

Regjistrohu në Buletin (Newsletter)

.

Raportim i Tematizuar

Drejtësi Sociale

Podcaste

Zëra

“Zëra” ju njeh me timbrin e qytetarëve që angazhohen në kauza publike por pakkush i njeh, pasi zëri i tyre mpaket nga moria e ngjarjeve politike e sociale, që shpesh nuk e kalojnë zonën urbane të kryeqytetit.

Pezull

Podcasti “Pezull” rrëfen historitë e të rinjve që ndërmarrin udhëtimin e rrezikshëm të emigrimit të paligjshëm, të nxitur nga problemet e thella sociale dhe ekonomike që hasen veçanërisht në zonat periferike të vendit.

Platforma nga Citizens

Qyteti

Periferia Flet